En god investering – der giver overskud

En god aktie eller obligations investering er selvfølge en der giver overskud. Det gamle ordsprog siger at man skal sende sine vare på flere skibe da man ikke ved hvilken der går ned. Hvis du på samme måde splitter dine investeringer over flere aktie således du køber aktie i flere selskaber.

Søg for ikke at købe flere aktie end du har råd til at miste. Det er klart at det kan være svært at have en mange hundrede tusende krones opsparing til at købe aktie og det kan være en hjælp at låne i huset til dette. Sikre dig da at du stadig kan bo i huset selv om du har købt aktie og mistet dem alle.

Vær fornuftig og følg mavefornemmelsen
Tænk over hvad du investere i. Det er klart at man ikke kan vide hvad der er i morgen dagens aktie.  For da ville du være millionær i dag. Overvej hvad aktie du ønsker at købe. Hvor stor en risiko du vil løbe for at få dit afkast. Er det huset vær at tjene nogen 100.000? Hvis ja så sæt huset på fondsbørsen. Hvis du derimod tænker at det ikke er det vær så følg din mave fornemmelse og køb det antal aktie du ønsker.   

Design By Filips Design | Delivered By JL Support